Ravintola Maple Street

Karvaamokuja 2d, Helsinki

Ravintola Maple Street ja Cafe Roast

Ravintola Maple Street ja Cafe Roast palvelevat asiakkaitaan arkipäivisin CGI:n pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäellä.

Cafe Roast tarjoaa aamusta alkaen itsetehtyjä smoothieta, herkullisia kahvilatuotteita täytetyistä sämpylöistä karjalanpiirakoiden kautta erilaisiin makeisiin leivonnaisiin.

Lounas sisältää valinnan mukaan The Kitchen tai The Kitchen Vegeterian-konseptin mukaisen linjastolounaan tai vaihtoehtoisesti & More-palvelupisteessä juuri valmistetun wokki-, nuudeli-, sushi -tai pasta-annoksen.

Valittavanasi on lisäksi OMG - Oh My Greens! - Soup & saladbar kevyemmän lounaan ystävälle taikka The Grill, jossa kokkimme paistavat herkullisen lautasannoksen juuri sinulle.

Onnistuneen ja onnellisen lounashetken kruunaa runsas leipä- ja juomapöytä, jälkiruokakahvi sekä suussa sulava jälkiruoka tai hedelmä.

Edustus
Meiltä voit tilata tarjoilut kaikkiin kokous- ja edustustilaisuuksiin.

Autamme mielellämme tapahtumien ja tilaisuuksien suunnittelussa ja vastaamme avaimet käteen toteutuksesta niin haluttaessa. Mottomme onkin - Ruokaa, rakkautta ja runsaasti kahvia!

Keittiömestarimme Aleksi joukkoineen valmistaa kaikki Maple Steetin ja Cafe Roastin herkulliset ruoka-annokset aina tuoreista ja kotimaisista aineksista alusta loppuun itse.

Kotimyynti
Valmistamme mukaan ostettavaksi kaiken maailman herkut täytekakuista sushi-setteihin. Kysy lisää ravintolasta.

Grab & Go - 24/7 - itsepalvelu
Kiinteistössä iltaisin tai viikonloppuisin työskentelevien on helppo hakea Grab & Go -valikoimasta mukaan pientä suolaista tai makeaa juomia unohtamatta.